Menu
EUR
ENFUSION DORDRECHT

ENFUSION DORDRECHT

Door: Emile Johson Reacties: 0

Enfusion keert op 29 april terug naar Dordrecht voor een avond vol spectaculair kickboksen. Het evenement, dat plaatsvindt in de Optisport Boulevard, belooft een avond te worden waarbij het publiek op het puntje van hun stoel zal zitten. Enfusion is een van de grootste kickboksorganisaties ter wereld en staat bekend om de hoge kwaliteit van hun evenementen. Het hoofdprogramma van het evenement zal live worden uitgezonden in maar liefst 40 landen, wat nogmaals aantoont hoe groot dit evenement is.

Het voorprogramma start om 13:00 uur en biedt de kans voor jeugdvechters en N, C en B vechters om zich te meten met elkaar. Om 19:00 uur start het Kicktalents-programma, waarbij de grootste talenten van Nederland de kans krijgen om zich te bewijzen. Het hoofdprogramma start om 21:00 uur en belooft een avond vol spektakel te worden. De meest gewaagde matchups zullen plaatsvinden, waardoor het publiek de hele avond op het puntje van hun stoel zal zitten.

Trainers en managers kunnen hun vechters opgeven voor het evenement per e-mail naar [email protected]. Kaarten voor het evenement zijn te koop via de website www.enfusiondordrecht.nl. Dit is een unieke kans voor liefhebbers van kickboksen om de beste vechters in actie te zien en te genieten van een avond vol topgevechten.

Enfusion is er trots op om dit evenement te organiseren en kijkt uit naar een avond vol topgevechten. De komende weken zullen de partijen voor het hoofdprogramma bekend worden gemaakt, wat de spanning alleen maar zal vergroten. Mis deze kans niet en koop nu je kaarten voor het Enfusion Kickboksgala op 29 april in Dordrecht!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »