Menu
EUR
Hoe Koningin Maxima Kickboksen Geheim Houdt: Ontdek Haar Sportieve Geheimen!

Hoe Koningin Maxima Kickboksen Geheim Houdt: Ontdek Haar Sportieve Geheimen!

Door: Jacob de Jong Reacties: 0

Hoe Koningin Maxima Kickboksen Geheim Houdt: Ontdek Haar Sportieve Geheimen!

Koningin Máxima, onze geliefde koningin, is al jarenlang een fervent beoefenaar van kickboksen. Drie jaar geleden werd dit sportieve geheim onthuld tijdens de Uitblinkerslunch, waar ze naast niemand minder dan Rico Verhoeven zat, de Glory-wereldkampioen kickboksen. En hoewel deze informatie al een paar jaar oud is, blijft het inspirerend om te weten dat onze koningin zo toegewijd is aan haar gezondheid en fitness.

Het is niet gebruikelijk dat gasten hun onderonsjes met het koningspaar delen, maar Verhoeven maakte een uitzondering en plaatste een post op Instagram waarin hij trots meldde dat hij met Máxima had gepraat over hun gedeelde passie voor kickboksen. Het is een intense en uitdagende workout die zeer effectief is om de spieren te versterken en te verbranden. Het feit dat de koningin aan kickboksen doet, toont aan dat deze sport niet alleen geschikt is voor atleten, maar ook voor mensen die fit willen blijven.

Maar kickboksen is niet de enige manier waarop Máxima in shape blijft. Het koningspaar heeft een eigen sportruimte in Paleis Huis ten Bosch waar de koningin regelmatig aan krachttraining doet. Daarnaast is Máxima een fervent paardrijder en gaat ze graag zwemmen in hun privézwembad. Ook jogt ze regelmatig op de loopband van Willem-Alexander.

Met haar toewijding aan sport en fitness is het geen verrassing dat Máxima altijd stralend en vol energie is. Het is inspirerend om te zien dat zelfs onze koningin tijd maakt om in vorm te blijven en zo een gezonde levensstijl te leiden. En wie weet, misschien zien we haar ooit in de ring staan tegenover Rico Verhoeven. De tijdloze boodschap is dat gezondheid en fitness belangrijk zijn voor iedereen, zelfs voor koninginnen!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »