Menu
EUR
Strijd om de Glory 85 4-Manstoernooi: Wie gaat de uitdaging aan met Antonio Plazibat?

Strijd om de Glory 85 4-Manstoernooi: Wie gaat de uitdaging aan met Antonio Plazibat?

Door: Alex Mijers Reacties: 0

Strijd om de Glory 85 4-Manstoernooi: Wie gaat de uitdaging aan met Antonio Plazibat?

Het belooft een spannende avond te worden tijdens Glory 85 op 17 juni, met als hoogtepunt het 4-manstoernooi waarbij Luis Tavares, Tariq Osaro, Nordine Mahieddine en Enver Sljivar tegen elkaar strijden. De winnaar van het toernooi mag in juni tegen Antonio Plazibat knokken om de interim-belt en krijgt bovendien een ticket voor de World Grand Prix in december.

Vooral de terugkeer van Tavares na zijn schorsing is opvallend. De Rotterdammer, die eerder bij Enfusion kampioen was in beide zwaarste divisies, maakt hierbij zijn rentree bij Glory. Ook Osaro en Mahieddine zijn bekende gezichten in de zwaargewichtdivisie, terwijl Sljivar zijn debuut maakt voor Glory.

De winnaar van het toernooi heeft niet alleen de kans om tegen Plazibat te vechten, maar ook om de echte titel te bemachtigen door tegen Rico Verhoeven te vechten in het najaar. Bovendien mag hij deelnemen aan de Glory Grand Prix in december, waar een prijzenpot van een half miljoen euro op hem wacht.

Maar eerst is het tijd voor Glory 84 op 13 maart, waar Tyjani Beztati en Petch in een kampioen-versus-kampioen-gevecht strijden om de kampioensgordel van Beztati. Het Nederlandse talent Jay Overmeer neemt het op tegen Jamie Bates. Naast deze spannende wedstrijden, biedt het evenement ook nog een volledige vechtkaart aan met andere veelbelovende vechters.

Kortom, het belooft een spectaculaire periode te worden voor Glory en de fans van kickboksen, met veel opkomende talenten en bekende gezichten in de ring. We kunnen niet wachten om te zien wie er als winnaar uit de strijd zal komen tijdens het 4-manstoernooi op Glory 85 op 17 juni.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »